Pesti Imre: A közétkeztetés egy óriási piac - Interjú

A  Budapest Főváros Kormányhivatalában megredezésre került „Ételben az élet – Az egészséges alapanyagok és a közétkeztetés” című szakmai konferencián Dr. Pesti Imre kormánymegbízott adott interjút.

Dr. Pesti Imre kormánymegbízott interjút adott a Mintamenza konferencián

 

A rendezvény különlegessége, hogy első alkalommal hívtuk meg az élelmiszertermelők mellett az élelmiszergyártókat, azokat, akik nagyüzemekben élelmiszert dolgoznak fel és késztermékeket szállítanak a piacra. Fő üzenetük tehát az volt, hogy ez egy többszereplős piac: a fogyasztók, az élelmiszertermelők,  a hatóságok és a gyártók is. Az ő összefogásukkal minőségi közétkeztetés alakulhat ki - véli Pesti Imre.

 

Dr. Pesti Imre

Dr. Pesti Imre Budapest Főváros Kormányhivatalának kormánymegbízottja nyitotta meg  az „Ételben az élet – Az egészséges alapanyagok és a közétkeztetés” című szakmai konferenciátAz innováció során mindenféleképpen arra kell gondolniuk, hogy a közétkeztetés egy óriási piac és ha olyan élelmiszereket gyártanak, amelyek az egészséges életmódhoz illenek, akkor megnyílik ez a szinte korlátlan piac, amelyben több mint 2 millió ember étkezik nap mint nap - hívta fel a figyelmet Budapest Főváros Kormányhivatalának vezetője a konferencia kapcsán.

 

MCOnet