Fazekas Sándor is szemügyre vette a Szicsek Pálinka fejlesztési programját

Fazekas Sándor miniszter nemrég Tiszaföldvárra látogatott, ahol tárgyalt a Szicsek Pálinkafőzde vezetőivel, akik bemutatták a pálinkafőzdét és fejlesztési programját.

A Szicsek Pálinkafőzde tulajdonosa, Szicsek János az alábbi tájékoztatást adta lapunk érdeklődésére:

A Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter és a Szicsek pálinkafőzde szándékai szerint megvalósult a 2012. január 24-i találkozó, melynek keretén belül Fazekas Sándor úr meglátogatta a Szicsek Pálinkafőzdét és tárgyalt vezetőivel annak Tiszaföldvári telephelyén.

Fazekas Sándor

Fazekas Sándor is szemügyre vette a Szicsek Pálinka fejlesztési programjátCégünk bemutatta a 2009-es évben elnyert támogatás során vásárolt eszközeit. A műszaki fejlesztés során a gyümölcs fogadás, - feldolgozás, -erjesztés és -pálinkafőzés eszközeit vásároltuk meg.


Jelentős kapacitás növekedés valósul meg, miközben az üzem fejlesztése során is kizárólag a hagyományos magyar kisüsti technológiát őrizzük meg.


szicsek
A cég bemutatta a 2009-es évben elnyert támogatás során vásárolt eszközeit


"A miniszter úr külön örömét fejezte ki, hogy a beruházás során kizálólag magyar vállalatok, itthon gyártott eszközeit vásároltuk meg." - tette hozzá Szicsek János.


A cég bemutatta további fejlesztési terveit, gasztro-turisztikai célt szolgáló vendégház tervezetét és a külföldön nyitandó pálinkaházak kidolgozott terveit is.


MCOnet-kt