A Kockás Túrórúddal szeretnénk részt venni a közétkeztetésben - Interjú

Pemmer István Zoltán, a Piros Kockás Kft. ügyvezetője is részt vett a Budapest Főváros Kormányhivatalában megrendezett „Ételben az élet – Az egészséges alapanyagok és a közétkeztetés” című szakmai konferencián.

Interjú Pemmer István Zoltánnal, a Piros Kockás Kft. ügyvezetőjévelEz a Mintamenza szakmai koferencia arról szólt, hogy a közétkeztetésbe a jövőben csak magyar és egészséges élelmiszerek kerüljenek be. Mi is csatlakoztunk ehhez a kezdeményezéshez, hiszen szeretnénk bekerülni a Mintamenza Programba, ahol a gyermekek csak olyan édességet kaphatnak, amely tej alapú, ennek pedig a túrórudi teljes mértékben megfelel.

 

Kockás Túrórúd

A Mintamenza Programban a gyermekek csak olyan édességet kaphatnak,amely tej alapú, ennek pedig a Kockás túrórúd teljes mértékben megfelel
A Kockás Túrórúd azzal a céllal jött létre 4 éve, hogy a '70-es, '80-as évek ízét visszahozza. Csak magyar, minőségi alapanyagokat használunk a termékgyártás során, a kezdetek óta fel is tüntetjük a csomagoláson, hogy a Kockás 100%-ban magyar termék. Szeretnénk csatlakozni a Mintamenza védjegy programjához is, amely egy plusz minőségi garanciát jelentene a termékünknek.

 

MCOnet