Hagyomány és innováció ötvözése

Hagyomány és innováció ötvözése
A Magyar Termék Nagydíj pályázaton a Hungaro-Food 2009 Kft. félszáraz- és szárazkolbász termékcsaládja is nyertes lett. Gyekiczki János ügyvezető igazgató szerint számukra kiemelten fontos a hagyomány és innováció.
Interjú keretében hangsúlyozta, hogy versenyképességük szerves része az innováció, a Magyar Termék Nagydíj pályázat pedig fontos visszaigazolás számukra. "Komolyan vesszük az innovációs kihívásokat, prioritást élvez a kiváló minőségű magyar alapanyag, amelyből igyekszünk prémium kategóriás termékeket előállítani" - fogalmazott.


"Prioritást élvez a kiváló minőségű magyar alapanyag, amelyből igyekszünk prémium kategóriás termékeket előállítani"Az idei díjat a szürkemarha alapanyagból előállított, hagyományos technológiájú, ám korszerű feltételek között előállított késztermékért kapták. "Az egyik a klasszikus Magyar Termék Nagydíj, ám különdíjat is kaptunk a hazai alapanyagból készült, kiváló minőségű húskészítményekért, a harmadik pedig egy régiós marketingdíj, amelyet az innováció elismeréseként kaptuk" - fejtette ki Gyekiczki János. Hangsúlyozta, hogy egyre nagyobb piaca van a kiváló minőségű termékeknek, ez az igény a nemzetközi piacokra is megnyitja az utat, így a vállalkozás már Ázsiában és Nyugat-Európában is jelen tud lenni.

/T.D.