Negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Értékek Napja

Negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Értékek Napja
Szeptember 7-én kerül megrendezésre immár negyedik alkalommal a Magyar Értékek Napja a Szent István Bazilikában és a Vigadóban.
A megyei értéknap-sorozat tetőpontja a Magyar Értékek Napja, melynek idei kuriózuma, hogy szakmai konferencia keretében veszik számba a hungarikummozgalom alapját képező települési értéktári munka eredményeit. Az egésznapos rendezvény délelőtt 10 órakor veszi kezdetét a Szent István Bazilikában szentmisével, majd Ökumenikus terményáldás keretében a megyék és a külhoni magyarlakta régiók egy-egy jellegzetes mezőgazdasági terményét megáldják és megszentelik a felkért egyházi méltóságok. A bazilikában orgonakoncerttel zárul a programsorozat.

Negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Értékek Napja


A Magyar Értékek Napja délutáni eseményei Budapest egyik legpatinásabb, kulturális örökségünk szempontjából kiemelt épületében, a Pesti Vigadóban folytatódnak. Az értékünnep 19 megye és 6 határon túli régió, valamint csaknem 300 közreműködő, fellépő részvételével zajlik. Megrendezésre kerül a "Megtartó értékeink” című szakmai konfencia is, mely előadásai között színpadi produkciókban gyönyörködhetnek a látogatók.