Interjú Lezsák Sándorral a II. Magyar Értékek Napjáról

Interjú Lezsák Sándorral a II. Magyar Értékek Napjáról
Lezsák Sándor, a Magyar Országgyűlés alelnöke is részt vett a II. Magyar Értékek Napjának bejelentő sajtótájékoztatóján, és interjút is adott a rendezvénnyel kapcsolatban.


Interjú Lezsák Sándorral a II. Magyar Értékek Napjáról
 
 


A Magyar Országgyűlés alelnöke a budapesti sajtótájékoztatón adott interjújában kifejtette: Esztendők óta álmodoztunk egy olyan eseményről, amelyen a Bazilika előtt valamennyi megye, sőt a Kárpát-medence minden területe jelen van. Sőt, Nyugat-Európából és a tengerentúlról is olyan értékek jelennek meg, amelyek azt a minőséget jelzik, amit megfogalmaz a magyar nemzeti értékekről és a hungarikumokról szóló törvény.Lezsák Sándor, a Magyar Országgyűlés alelnöke is részt vett a II. Magyar Értékek Napjának bejelentő sajtótájékoztatóján,

Lezsák Sándor, a Magyar Országgyűlés alelnöke is részt vett a II. Magyar Értékek Napjának bejelentő sajtótájékoztatóján 
Hozzátette: Ami legalább ilyen fontos, sikerélményt adni azoknak az embereknek, akik értéket hordoznak, értéket teremtenek, értéket őriznek, akik az érték érdekében dolgoznak. Ez a törvény olyan, mint egy gyógyító balzsam, hiszen az értékes embereket erősíti meg. A szeptember 12-én a Bazilika előtt megrendezésre kerülő II. Magyar Értékek Napja erre egy jó lehetőség - zárta szavait Lezsák Sándor.

nka_logo_2012_rgb
A II. Magyar Értékek Napja Rendezvényt a Nemzeti Kulturális Alap támogatta

MCOnet