Egy gasztronómiai fesztivál sem létezhet jó színpadi programok nélkül - interjú Bora Imrével

Folyamatosan bővülő látogatói körrel számolunk, ehhez mindent meg is teszünk, hiszen minden évben egyre színesebb programokkal várjuk az érdeklődőket - nyilatkozta Bora Imre, a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé főszervezője Budapesten.

 

Interjú Bora Imre főszervezővelEgy gasztronómiai fesztivál sem létezhet jó színpadi programok nélkül! Ki kell emelnem mindenképpen a Csík zenekart, a Hooligans-t, a Balkan Fanatic-ot, az Apostolt, az Edda Műveket, a Neoton Famíliát, és természetesen nem hagyhatom ki Ákost, aki egy rangos koncerttel készül Békéscsabára - kezdte Bora Imre Budapesten, az országos sajtótájékoztatót követően.A vasárnapi napon egy Csülökpörköltfőző verseny indul reggel 10 órától, a színpadon pedig előadások várják a kicsiket. Teljes mértékben családi napot szeretnénk tartani, este pedig egy Experidance előadás fogja zárni az egész napos programkavalkádot - mondta interjújában a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé főszervezője .

 

 Csülökpörköltfőző verseny

A vasárnapi napon egy Csülökpörköltfőző verseny indul reggel 10 órától - tudtuk meg Bora ImrétőlEbben az évben különösen nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a határon túli magyarokat megszólítsuk: Felvidéken, Erdélyben és a Vajdaságban igen komoly kampányt folytatunk, remélhetőleg nagyon sokan fognak ezekről a területekről is ellátogatni hozzánk. Talán éppen erre gondoltunk akkor, amikor a Kárpát-medence Nemzeti Értékei és Hungarikumai néven egy olyan kiállítást szerveztünk, amely a fesztivál mindhárom napján ingyenes lesz - hívta fel a figyelmet Bora Imre.

 

MCOnet

 

MCOnet