Kárpát-medence Nemzeti Értékei és Hungarikumai Kiállítás és Vásár


Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé: 4 nap, amikor Békéscsabán a sör és a csülök ünnepét rendezik! Sör, csülök, koncertek…de mit is láthatunk még a fesztiválon?

A rendezvény keretein belül kerül megrendezésre idén harmadik alkalommal a Kárpát-medence Nemzeti Értékei és Hungarikumai Kiállítás és Vásár, amelynek során megismerkedhetnek a rendezvényre kilátogatók Békéscsaba és Békés megye és a Kárpát -medence jellegzetességeivel, mezőgazdasági termékeivel, sajátosságaival, kézműves értékeivel a környező településeken élő termelőktől egészen a nagy múltú gyártókig.Időpont: 2013. június 14-16.

Helyszín: Békéscsaba, Városi Sportcsarnok

 

Kárpát-medence Nemzeti Értékei és Hungarikumai Kiállítás és Vásár

A Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé társrendezvénye lesz a Kárpát-medence Nemzeti Értékei és Hungarikumai Kiállítás és VásárAzon cégeknek, vállalkozásoknak, civil szervezeteknek, termelőknek, kézműveseknek kínálunk megjelenési lehetőséget, akik hajlandók bemutatni az általuk létrehozott vagy ápolt helyi értékeket, szeretnénk ezzel ismertségüket növelni.

Kiállításunk kiváló napközbeni időtöltést jelenthet azoknak látogatóknak, akik a gasztronómiai programok mellett a város és a megye kulturális, gazdasági és turisztikai jellegzetességei iránt is érdeklődnek.


Természetesen a fesztiválokhoz elengedhetetlen kézműves- és kirakodó  vásár színesíti a rendezvényt a 4 nap alatt.

 

 

-kt-