A Szicsek Pálinka Romániában is bemutatkozott

Az ITD Hungary Zrt. Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Ügynökség szervezésében 2010. április 22-től 25-ig a romániai Sepsiszentgyörgyön a Szentgyörgy Napi Vásár keretein belül volt alkalmunk bemutatni a Szicsek Pálinkák teljes kínálatát.

A Szicsek Pálinka Romániában is bemutatkozott

Négy nap alatt közel negyvenezer érdeklődő forult meg a rendezvény területén. Elmondhatjuk, hogy külföldi kiállító lévén a szervezők nagy figyelmet szenteltek főzdénknek, standunk jól megközelíthető, forgalmas részen körülbelül 10 négyzetméteres területen került kialakításra.

A termékeket egy kollektív standon berendezett kiállítási területen mutathattuk be a vásár vendégeinek. Nagy érdeklődéssel fogadták pálinkáinkat, különös tekintettel a Háromszéki sorozat párlataira, mivel az azokhoz felhasznált gyümölcsöt arról a tájegységről szerezzük be.

Sikerrel kóstoltattuk a prémium kategória valamennyi ízét, a Homoki Ágyas és Ó-pálinkákat, valamin

szicsek

t megelégedéssel tapasztaltuk, hogy a Gyulai Fesztiválon Aranyérmet és Champion díjat nyert TiszazugiMuskotályos Törköly pálinkánk is értő közönségre talált.

Képzett kollégáink igény szerint értő segítéget nyújtottak kósoltatáskor a látogatóknak a megfelelő íz kiválasztásában, válaszoltak a pálinkakészítéssel kapcsolatosan felmerülő kérdésekre, így népszerűsítették a főzde összes termékét az érdeklődők körében.

A jövő évben is nagy örömmel veszünk részt az erdélyi rendezvényen, amelynek mind hangulata, mind színvonala kiváló volt.

Szicsek Pálinka

-kt-