Újabb lépés a Mintamenza program és a Gyulahús együttműködésében

2013. április 8-án újra összeült a szakmai team és konkrét lépéseket határoztak meg. A Gyulahús Kft. átérezvén szakmai felelősségét gyermekeink étkezésében, önként vállalta a só- és zsírcsökkentést készítményeiben, melyek most konkrét formát öltöttek.


A termékválasztékot a Complete – Food Kft és a Mintamenza szakértői gárdája már átgondolta Prohászka Béla vezetésével. Felhívták a gyártó figyelmét arra, milyen étrendi kockázatot jelent a töltelékes áruban megjelenő magas só- és zsírtartalom, így konkrét elvárásokkal érkeztek.

Prohászka Béla,

2013. április 8-án újra összeült a szakmai team és konkrét lépéseket határoztak meg„Első szakaszban négy termékkel örvendeztetjük meg az óvodásokat és iskolásokat. A gyerekek által igen kedvelt virslivel indulunk, mely mellet a Zalafelvágottat tesszük étlapra. A pritaminpaprikával és uborkával ízesített Májusi csemege túllép mind beltartalmával, mind ízében a hagyományos párizsin, illetve a Gyulai Májas is bekerül az első négyes fogatba. Ez utóbbit B1, B2, B3 és B9 vitaminokkal dúsítjuk, mely a májas ízében nem jelent változást, mégis jobban vigyáz az egészségükre” – foglalta össze a Team megbeszélésen elhangzottakat Daka Zsolt, a Gyulahús Kft. ügyvezetője.

 

gyulahús

Első lépésben négy gyulai termékkel örvendeztetik meg az óvodásokat és iskolásokatA próbagyártás  április 2. hetében elindul, így minden esély megadatott arra, hogy május első hetében megkezdődjön a kiszállítás és megjelenjenek az étlapon a Gyulai termékek.

 

-tk-