Prohászka Béla Venesz díjas mesterszakács a Mintamenza Program Közép-Dunántúli programindítóján


Prohászka Béla mesterszakács, a Complete-Food Kft. ügyvezető igazgatója mondta el a zárszót az Országos Mintamenza Program Közép-Dunántúli programindító konferenciáján.

Interjú prohászka Béla Venesz díjas Olimpiai Aranyérmes Mesterszakáccsal

 


Ennek a felcsúti konferenciának az előzménye volt a 2012. november 13-i Országos Tisztifőorvosi kihirdetés, amelyet követett az országjárási konferenciánk, majd a Szolnokon mutattuk be a Mintamenza Programot, most pedig itt vagyunk Fejér megyében - mondta a rendezvényen adott interjújában Prohászka Béla.

 Prohászka Béla


Prohászka Béla mesterszakács, a Complete-Food Kft. ügyvezető igazgatója mondta el a zárszót az Országos Mintamenza Program Közép-Dunántúli programindító konferenciáján
Megemlítette azt is: nagyon fontos, hogy Fazekas Sándor vidékfejlesztési minszter, Domokos László az Állami Számvevőszék elnöke, dr. Kovács József, a Parlament Egészségügyi Bizottságának elnöke és Dr. Pesti Imre budapesti kormánymegbízott is jelen volt és előadást tartott ezen a rendezvényen.

 

Prohászka Béla mesterszakács, a Complete-Food Kft. ügyvezető igazgatójának zárszavaFelhívta a figyelmet arra, hogy ezen alkalomból 4 új gyulai terméket is bemutattak, amelyek csökkentett só- és zsírtartalommal készültek: a gyulai vitaminos májas, a gyulai virsli, a gyulai májusi csemege és a gyulai zala felvágott. De a rendezvényen megkóstolhattak egy újfajta prémium minőségű csokoládé mellett két töltelékes halérmét, két natúr, fűszerezett halérmét, valamint a roppant egészséges halvirslit!

 

új gyulai termékek

A rendezvényen 4 új gyulai terméket is bemutattak, amelyek csökkentett só- és zsírtartalommal készültek

 

MCOnet