Prohászka Béla: Népegészségügyi szempontból is fontos a közétkeztetés

Prohászka Béla szerint a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Mintamenza Program elindítása egy történelmi pillanat, már csak azért is, mert Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter indítja útjára a programot.

Interjú Prohászka Bélával, a Mintamenza szakmai vezetőjével

 


Fontos továbbá, hogy Dr. Pesti Imre, Budapest Főváros Kormánymegbízottja,  Dr. Mengyi Roland, Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés Elnöke,  Dr. Horváth Ildikó főosztályvezető, Farkas Zoltán Békés megyei elnök, és Dr. Mucsi Gyula Békés megyei tiszti főorvos is megtisztelték a rendezvényt - nyilatkozta a Complete-Food Kft. ügyvezetője.

Prohászka Béla mellett többek között Kovács Sándor Jász-Nagykun-Szolnoki megyeelnök, és Dr. Pesti Imre, Budapest Főváros Kormánymegbízottja is beszédet mondott a programindítón

Prohászka Béla mellett többek között Kovács Sándor Jász-Nagykun-Szolnoki megyeelnök, és Dr. Pesti Imre, Budapest Főváros Kormánymegbízottja is beszédet mondott a programindítónMindenki azért van itt jelen, mert fontosnak tartják az egészséges közétkeztetést, amelyre népegészségügyi szempontból is oda kell figyelni. Az alapanyagra nagy hangsúlyt kell fektetni: magyar, friss alapanyagot kell használni!  - mondta interjújában a Mintamenza szakmai vezetője, Venesz díjas Olimpiai Aranyérmes Mesterszakács.

 

Prohászka Béla előadása:  A közétkeztetésben szerzett tapasztalatok, melyek a „Menzaminta=Mintamenza” programot életre hívták

 

 

MCOnet