Kiváló csapat dolgozik a Mintamenza Programon - interjú Német Ferenccel

A Tisza Lajos Közéleti Egyesület szervezésében került sor Szegeden a Mintamenza Program Dél-alföldi programindító konferenciájára, amelyen az egyesület elnöke, Német Ferenc adott interjút munkatársunknak.

A Tisza Lajos Közéleti Egyesület elnöke, Német Ferenc adott interjútA szegedi rendezvényen sok jó szándék tudott találkozni - fejtette ki Német Ferenc. Van egy igény  a gyerekek részéről az egészséges étkezésre, van a piacnak is egy igénye, hogy beszállító lehessen ezen a területen, emellett ott vannak a szolgáltatók, akik ellátják ezt a területet és persze a különböző szakhatóságok, akik mindezt felügyelik és mindenki jót szeretne - nyilatkozta.

 

Német Ferenc

Német Ferenc, a Tisza Lajos Közéleti Egyesület elnöke is köszöntőt mondott a megnyitón
Kiváló csapat dolgozik a Mintamenza Programon, amelyet nemrég ismerhettünk meg és örülök, hogy csatlakozhattunk a szervezési oldalhoz a megismertetés terén - mondta az elnök, aki az egyik nagy előnyként említette a helyi termelők esetében, hogy ők nem fognak "eltűnni", ezért nekik sem érdekünk kevésbé minőségi terméket eladni. A személyes kapcsolat tehát egyfajta garanciát is ad. A Tisza Lajos Közéleti Egyesület Szeged környékén, a Dél-Alföldön szeretné a kapcsolatteremtést segíteni - tette hozzá az elnök.

 

MCOnet