Interjú Tóth Attila Hajdú-Bihar Megyei alelnökkel a Mintamenzáról

"Ha megfelelő élelmiszereket fogyasztanánk, sokkal kevesebbet költenénk gyógyszerre, kevesebb betegség lenne" - mondta a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés alelnöke Jász-Nagykun-Szolnok megyében, az Országos Mintamenza program szolnoki bemutatásán.

Interjú Tóth Attila Hajdú-Bihar Megyei alelnökkel a MintamenzárólMint szülő is nagyon fontosnak tartom, hogy egészséges ételeket fogyasszunk, ne csak mi, hanem gyermekeink is - kezdte az interjút Tóth Attila, majd hozzátette: Többször elhangzott, hogy mennyire fontos a gyermekek szerepe ebben a rendszerben,  hiszen rajtuk keresztül a szülőket is meg tudjuk szólítani! Ezt a kezdeményezést nagyon fontosnak és hasznosnak tartom!

A Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés alelnöke is részt vett Jász-Nagykun-Szolnok megyében az Országos Mintamenza program szolnoki bemutatásán"Mi mezőgazdasági ország voltunk, vagyunk és leszünk is. Ehhez kellene visszatérnünk, hogy minőségi élelmiszereket termesszünk és azokat mi fogyasszuk el, ne vigyük ki, és ne hozzuk ide a gyengébb minőségű élelmiszereket!" - vélekedik a Hajdú-Bihar Megyei alelnök.

 

MCOnet