Komolyan kell foglalkoznunk az innovációval - interjú Gyekiczki Jánossal (Hungaro-Food 2009 Kft.)

Komolyan kell foglalkoznunk az innovációval - interjú Gyekiczki Jánossal (Hungaro-Food 2009 Kft.)
A Magyar Termék Nagydíj tanúsító védjegyet az Országházban adták át 2015. szeptember 3-án. Gyekiczki János, a Hungaro-Food 2009 Kft. ügyvezetője két termék kapcsán is díjat vehetett át.Interjú Gyekiczki Jánossal, a Hungaro-Food 2009 Kft. ügyvezetőjével
 
 


A cég a tavalyi évben is elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat, a Félszáraz- és szárazkolbász termékcsaláddal. Idén az egyik egy hagyományos szárazárujuk is díjat érdemelt. "Konkrétan sertés és pulyka alapú szalámifélékkel pályáztunk, speciális kiszerelésben és csomagolással" - ismertette a Hungaro-Food 2009 Kft. ügyvezetője.


 
Gyekiczki János Hungaro-Food 2009 Kft. ügyvezetője, Magyar Termék Nagydíj t

Gyekiczki János, a Hungaro-Food 2009 Kft. ügyvezetője két termék kapcsán is díjat vehetett át a Parlamentben
 
 
Gyekiczki János hozzátette: Három olyan termékcsaládunk van, amely az egészségtudatos fogyasztókat célozza meg és szintén díjazott lett. Ezek a HungaroLife, a HungaroVitality, illetve a HungaroFitness családok, melyek kifejezetten adalékanyagmentes, döntő többségében magas hústartalmú termékek. Mind idei fejlesztések, néhány hónapja találhatóak meg a magyar piacon.

A fejlesztéseink folyamatosak, hiszen cégméretünkből fakadóan akkor lehetünk hosszú távon piacképesek, hogy ha komolyan foglalkozunk az innovációval - hangsúlyozta az ügyvezető a Parlamentben adott interjújában.


MCOnet