Dr. Pesti Imre: A Mintamenza egyszer akár Hungarikum is lehet

"Szeretnénk egy olyan mintamanzával, egy olyan közétkeztetési programmal megjelenni, amely a világon egyedülálló, amely akár egyszer Hungarikum is lehet" - nyilatkozta Dr. Pesti Imre, Budapest Főváros Kormányhivatalának kormánymegbízottja a Magyar Értékek Napján.

 

Interjú Dr. Pesti Imrével, Budapest Főváros Kormányhivatalának kormánymegbízottjával

 


A szeptember 14-i rendezvénynek volt két nagyon fontos célja. Az egyik megmutatni vidék és főváros, határon túli magyarok és határon belüliek, és a megyék összefogását. "Szeretnénk üzenni, hogy az egész világ magyarsága ide jöhet, ahol lehetőséget adunk neki arra, hogy a második cél is megvalósuljon, nevezetesen, hogy a magyarság be tudja mutatni értékeit" - nyilatkozta a politikus.

Dr. Pesti Imre

Az ünnepi köszöntőt Dr. Pesti Imre, Budapest Főváros Kormányhivatalának Kormánymegbízottja mondta a Bazilika előtt
Legyenek ezek kulturális vagy tudományos értékek, a világ élvonalában vagyunk, ezért büszkének kell lennünk rájuk - véli Dr. Pesti Imre, aki szerint Budapest Főváros Kormányhivatala több módon is támogatta a Magyar Értékek Napjának megszervezését. Hozzátette, a Mintamenza Programnak is a hivatal az egyik gazdája, hiszen fontosnak tartják, hogy olan közétkeztetést biztosítsanak közel 2 millió embernek, amely nemcsak egészséges, hanem minőségében, élvezhetőségében felveheti a versenyt a legjobb szállodákéval.

 

 

MCOnet