Aktivizálták magukat a fürdők és fürdőkedvelők - kedvezményes nappal zárták a telet

Aktivizálták magukat a fürdők és fürdőkedvelők - kedvezményes nappal zárták a telet
Kuriózumnak számító gyógyvizeinkkel a hungarikumok közé pályázó Magyar Fürdőszövetség felhívására a tél utolsó hónapjának utolsó napján országszerte sok fürdőben fél áron várták a fürdővendégeket.
A Szökjön ki egy fürdőbe! felhívás gasztronómiában, vendéglátásban Torkos csütörtök néven futó akció megfelelője, melyek olyan vendégeket igyekeznek a szolgáltatási körbe csábítani, akik csak ritkábban engedhetik meg maguknak a szórakozást.


A budapesti fürdők közül az Aquqworld vett részt a kedvezményes nap akcióiban

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére február 29-én kedvezményekkel, 50%-os akciókkal várták a lazítani, kikapcsolódni vágyó vendégeket. a kampány elsősorban azokat igyekezett elérni, akik nem rendszeres fürdőbejárók, esetleg, egyáltalán nem épült be életmódjukba a fürdőbe járás szokása. A kedvezményes belépő mellett sok helyen ingyenes programokkal (vízi torna) várták a vendégeket. Budapesten az Aquaworld, vidéken további 40 fürdő csatlakozott a fürdőszövetség felhívásához, mely tavaly jelentette be, hogy céljai között szerepel a hazai és gyógyvíz és a ráépülő gyógyfürdőkultúra hungarikumok közé vitele.

Magyar Fürdőszövetség / MCOnet