A magyar értékek vegyenek részt a munkahelyteremtésben - interjú Pesti Imre MNHSZ elnökkel

A magyar értékek vegyenek részt a munkahelyteremtésben - interjú Pesti Imre MNHSZ elnökkel
Az agrárkamara küldöttgyűlésén vendég volt a Magyar Nemzeti Hungarikumok és Értékek Szövetsége, hiszen együttműködési megállapodás van a két szervezet között és segítjük egymást - nyilatozta Dr. Pesti Imre, a Magyar Nemzeti Hungarikumok és Értékek Szövetségének elnöke Gödöllőn.


Interjú Dr. Pesti Imrével, a Magyar Nemzeti Hungarikumok és Értékek Szövetségének elnökével
A magyar élelmiszerfeldolgozás és élelmiszer alapanyag termelés terén korlátlan lehetőség áll előttünk. Etéren is együttműködik és számíthat egymásra a Magyar Agrár-, Élelmiszergazdasági és Vidékfejlesztési Kamara és a Magyar Nemzeti Hungarikumok és Értékek Szövetsége - mondta Pesti Imre.
Dr. Pesti Imre, a Magyar Nemzeti Hungarikumok és Értékek Szövetségének elnöke, Magyar Agrár-, Élelmiszergazdasági és Vidékfejlesztési Kamara
Miben tudunk együttműködni? Többek között abban, hogy a magyar termékek, a magyar értékek, a hungarikumok ne csak kulturális értékek legyenek, hanem kerüljenek be az élelmiszertermelésen keresztül az élelmiszergyártásba, és ezen keresztül vegyenek részt a munkahelyteremtésben és a magyar élelmiszerdeldolgozó ipar fellendítésében is - tette hozzá az elnök.

Interjújában kiemelte: Olyan értékeink vannak, amelyhez ha kellő hozzáadott értékeket teszünk a feldolgozás terén, akkor ezek a világ valamennyi piacán értékesek lehetnek. Gondoljunk csak bele, hogy milyen piaci értéket képvisel például a mangalica, a szürkemarha, vagy éppen a magyar pálinka.


MCOnet