Együtt ünnepeljük a magyar értékeket - interjú Polyák Alberttel (NMI)

Együtt ünnepeljük a magyar értékeket - interjú Polyák Alberttel (NMI)
Fontos, hogy örüljünk a magyar nemzeti értékeknek - mondta Polyák Albert a Nemzeti Művelődési Intézet mb. főigazgatója a II. Magyar Értékek Napja kapcsán.

Várjuk, hívjuk az érdeklődőket arra az alkalomra, amelyet 2015. szeptember 12-én a Szent István téren, a Bazilika előtt tart a Nemzeti Művelődési Intézet és a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetsége - kezdte interjúját Polyák Albert.Interjú Polyák Alberttel, a Nemzeti Művelődési Intézet mb. főigazgatójával

 A II. Magyar Értékek Napján be tudjuk mutatni nemcsak valamennyi megyének a saját, fontosnak tartott kiválóságait, hanem a határon túli szervezetek is elhozzák  a termékeiket, szellemi javaikat - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Művelődési Intézet mb. főigazgatója.


Dr. Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár , Dr. Pesti Imre országgyűlési képviselő, a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetségének elnöke , Polyák Albert a Nemzeti Művelődési Intézet mb. főigazgatója, Lezsák Sándor, a Magyar Országgyűlés alelnöke

A Budai Vigadóban tartották meg a II. Magyar Értékek Napjának sajtótájékoztatójátPolyák Albert hozzátette: Fontosan az ilyen alkalmak, amikor együtt tudunk ünnepelni és örülni azokkal az emberekkel is, akik most még úgy gondolják, nem értékelőállítók. Az itt látottak alapján azonban lehet, hogy megváltozik a véleményük, az értékekhez való hozzáállásuk.

nka_logo_2012_rgb

A II. Magyar Értékek Napja Rendezvényt a Nemzeti Kulturális Alap támogatta

MCOnet