Változik és bővít az Ilcsi Szépítő Füvek

Változik és bővít az Ilcsi Szépítő Füvek
A Hungarikumok Gyűjteményébe tartozó Ilcsi Szépítő Füvek töretlen népszerűségnek örvend, nemzetközi díjakat zsebel be, a vállalat felmérése szerint pedig a járvány alatt is képesek voltak növekedni. A jövőben is tervezik bővíteni exporttevékenységüket, webshopjuk pedig a kor kihívásainak is megfelel.  

Az Ilcsi termékeit otthoni szépségápolásra is lehet használni, nemcsak a kozmetikákban. A vállalat a pandémia alatt erre rendezkedett be, webshopjukat naprakészen tartották, valamint az átalakult szépségápolási szokásokhoz igazodtak. A járvány tombolása alatt a kozmetikusok zárva voltak, amely az Ilcsinél is visszaesést eredményezett, de az otthon használható termékek segítségével növekedést tudott elérni a vállalat a járvány alatt is.  

A vállalat jelenleg 30 országban van jelen, de terveik szerint bővítik a külföldi piacokat a közeljövőben. A webshopjuk továbbfejlesztése épp tart, ezzel is alkalmazkodnak korunk kihívásaihoz. Világszerte növekvő az igény az otthoni felhasználású termékekre, ezért fókuszálnak elsősorban az online értékesítés javítására. A külföldi jelenlétüket nem csak offline bővítenék, a német és az osztrák webshopjukat is elindítanák. Eddig angol és lengyel szájtokkal rendelkezett a vállalat a magyaron kívül.  

 

ilcsi
Ilcsi termékcsalád

 

Bár az Ilcsi története több mint 60 éve kezdődött, mégis képes az állandó megújulásra, a körülményeknek megfelelő változtatásokra - nyilatkozta az üzletem.hu-nak Molnár Ferenc, az Ilcsi Szépítő Füvek Kft. tulajdonos-ügyvezetője. 

Mint elmondta, 2021-ben a vállalat egyes termékei díjat kaptak a nemzetközileg elismert The Beauty Shortlist & Wellbeing Award-on. Honlapjuk szerint a közérzet javításához kapcsolódó kategóriában a sugárkezelés okozta bőrirritáció enyhítésére kifejlesztett Radioskin termékcsaládot tüntették ki, valamint az Ilcsi Probiotikumos Hidratálókrém is elismerésben részesült - saját kategóriájában a legjobb krémnek választották.  

Az Ilcsi termékei hazai gyógynövényekből készülnek családi receptúra alapján. Igényes és jóminőségű natúrkozmetikumokról van szó. Bioalapanyagokat– friss gyógynövényeket, gyümölcsöket, zöldségeket használnak előállításuk során, saját bioültetvényük is van. Személyreszabott, szakmailag megfelelő termékeik Hungarikumok.  
M.A.
Forrás: uzletem.hu, ilcsi.com
Fotók:ilcsi.com, hungarikum.hu