Hungarikum Gulyásleves a berlini Nemzetközi Zöld Héten

Hungarikum Gulyásleves a berlini Nemzetközi Zöld Héten
83. alkalommal kerül megrendezésre Berlinben a Nemzetközi Zöld Hét 2018. január 19. és 28. között, melyen a magyar Hungarikum Gulyásleves is bemutatkozik.
Berlin - Nemzetközi Zöld Hét
Hungarikumok a berlini Nemzetközi Zöld Héten
 
Prohászka Béla a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetségének alelnöke, Venesz-díjas mesterszakács vezetésével kerül bemutatásra a 83. Nemzetközi Zöld Héten Berlinben a magyar Hungarikum Gulyásleves. A magyaros ízeket kínáló bisztróban hazai tradicionális ételeket és italokat kóstolhatnak meg az érdeklődők. Emellett a magyar színpadon hagyományőrző produkciók, táncos és zenés műsorszámok valamint élőzene színesíti a rendezvényt.

Prohászka Béla a Nemzetközi Zöld Héten
Prohászka Béla a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetségének alelnöke - Venesz-díjas mesterszakács
 
A berlini Nemzetközi Zöld hét egy kiemelt jelentőségű kiállítás, ahol az elmúlt évben 65 ország 1550 kiállítója mutatkozott be. A rendezvény ideje alatt közel négyszázezer látogató és több, mint nyolcvanötezer szakmai érdeklődő regisztrált a vásárra, ahol nem csak nézelődtek, hanem vásároltak is a kiállított termékekből.  A kiállítást minden évben fórumok és mezőgazdasági egyeztetések kísérik, így ez az esemény mára az agrárpolitikusok egyik fontos találkozójává vált.

-MCOnet-