Szeretnénk, hogy a Békés megyei értékek előtérbe kerüljenek - interjú Gajda Róbert Békés megyei Kormánymegbízottal

A Békés Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott, Gajda Róbert adott interjút azzal kapcsolatban, hogy a kormányhivatal és a Magyar Nemzeti Hungarikumok és Értékek Szövetsége (MNHSZ) Együttműködési Megállapodást írt alá Békéscsabán.

 

Interjú Gajda Róberttel, a Békés Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízottal

 

Gajda Róbert, a Békés Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott

 

Nagyon fontosnak tartom, hogy a Magyar Nemzeti Hungarikumok és Értékek Szövetségével együttműködési megállapodást tudott aláírni a Békés Megyei Kormányhivatal, hiszen láthatjuk, hogy a céljaink közösek. Szeretnénk, ha Békés megyében azok az értékek, amik az elmúlt évszázadokban felhalmozódtak, azok újra előtérbe kerüljenek.

Békés megyének kiemelt célja, hogy a mezőgazdaság, a feldolgozóipar, az élelmiszeripar területén újra elfoglalja azt a pozícióját, amit az elmúlt évtizedekig meg tudott tartani. Szeretnénk újra Magyarország éléstára lenni és olyan élelmiszereket előállítani, ami megfelelő minőségű és az egészséges táplálkozást helyezi előtérbe.  Bízom benne természetesen, hogy nem csak az élelmiszeriparban, hanem más területeken is megtaláljuk majd azokat az értékeket Békés megyével kapcsolatban, amelyeket a szövetséggel összefogva tudunk majd népszerűsíteni.

 

MCOnet