Pető Ernő: A magyar csülöknek nincs párja


Pető Ernőnek, a ChinaCham Hungary Magyar-Kínai Gazdasági Kamara elnökének lehetősége volt Kínában is csülköt kóstolni, de elmondta: nem vetekedhet a jó magyar csülkös ételekkel, amiket a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádén kóstolt.

 

Interjú Pető Ernővel, a ChinaCham Hungary Magyar-Kínai Gazdasági Kamara elnökével




Pető Ernő a rendezvényen elmondta, számára különösen jelentős a Kárpát-medence Nemzeti Értékei és Hungarikumai Kiállítás és Vásár, amely értékeinket és hungarikumainkat mutatja be. Úgy véli, a turizmus egyik fő hajtóereje lehet a komoly értéket képviselő magyar kézműipari termékek bemutatása - véli a Magyar Export-Import Bank (Eximbank) igazgatóságának elnöke.

 

 

Interjú Német Ferenccel, a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara (SZVMSZK) elnökével




A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara (SZVMSZK) elnöke, Német Ferenc elmondta, a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádén egy biztonsági konferenciát is rendeztek. Megtudhattuk azt is, hogy Békéscsabán egy rendkívül komoly szakképző intézmény működik, amelynek egyik ága a biztonsághoz köthető, a másik pedig a vendéglátóiparhoz. A szakember szerint is jók az ilyen a közösségi események, amelyek tartalommal töltik meg - nem csak a hasunkat, de - a fejünket is.  


MCOnet