Interjú Győrffy Balázzsal, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnökével a magyar értékekről

Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke nyitotta meg a Kárpát-medence Nemzeti Értékei és Hungarikumai Kiállítás és Vásárt, amelyet követően nyilatkozott is a nemzeti értékek megőrzésének és bemutatásának fontosságáról.

 

Interjú Győrffy Balázzsal, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnökével a magyar értékekről

 


Egy ilyen kiállítás jó alkalom arra, hogy rácsodálkozzunk, milyen kulturális gazdagságban élünk, és mennyi érték van körülöttünk, amelyet sok esetben fel sem fedezünk. Ezeknek az értékeknek az előállítói, őrzői itt közvetlen kapcsolatban tudnak kerülni azokkal az emberekkel, akik minderre fogákonyak és adott esetben vásárlók lehetnek. Így a közöttük kialakult kapcsolat lehetőséget nyújt arra, hogy az értéke előállítói, őrzői meg tudjanak élni ebből a fontos tevékenységből.

 

Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke

 

Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke nyitotta meg a Kárpát-medence Nemzeti Értékei és Hungarikumai Kiállítás és Vásárt




Elmondta továbbá: azzal, hogy hungarikummá minősítünk bizonyos értékeket, azzal felhívjuk a figyelmet arra, hogy ezeket az átlagosnál fontosabbnak tartja a közösségünk és megőrzendő értékként ajánljuk az utánunk következő nemzedék számára - zárta interjúját Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke.

 

MCOnet