Dankó Béla Kondoros és Babák Mihály Szarvas polgármestere a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádéról

A Csabai Sörfesztivál és Csülökparádénak idén három díszvendége is volt: a Karcagi Birkapörkölt Főző Egysület, a Kondorosi Betyárnapok és a Szarvasi Szilvafesztivál.

 

 

Interjú Dankó Bélával, Kondoros polgármesterével





Dankó Béla, Kondoros polgármestere így nyilatkozott a rendezvényen: Azt a felkérést kaptuk Bora Imre főszervezőtől, hogy Kondoros városa is jelenjen meg a fesztiválon a Kondorosi Betyárnapokkal, így erősítve egymást. Megtisztelő számunkra a meghívás. Ismertetjük a programunkat, és szeretnénk, ha minden vendég - legyen a megye- vagy országhatáron túlról érkező- minél többször jönne Békés megyébe. Az ehhez hasonló rendezvényen tudják elérni azt, hogy sok vendégéjszaka legyen, sok turista érkezzen megyénkbe, amely munkahelyekek teremtésével, illetve megtartásával jár.

 

 

Interjú Babák Mihállyal, Szarvas város polgármesterével





Babák Mihály, Szarvas város polgármestere is meghívást kapott az eseményre, amelyen elmondta: a Szarvasi Szilvanapok hagyományosan ősszel kerülnek megrendezésre, amelyen szeretettel várják majd a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádét, mint díszvendéget. De mint kiderült, Békéscsaba és Szarvas között más kapcsolat is van, a Békéscsabai Jókai Színház és a Szarvasi Víziszinház révén.


MCOnet