Bora Imre: A sör és a csülök ünnepe Békéscsabán

A Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé 2014-ben is sikeresen került megrendezésre. A fesztivál ideje alatt a szervezőkkel készült interjúkat tekinthetik meg alább.

 

Bora Imre, a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé főszervezője




Bora Imre főszervező elmondta: a rendezvény a sör és a csülök ünnepe Békéscsabán. "Ez egy olyan gasztrokulturális fesztivál, amely az évek során egyedülálló lett: nem csak sör és koncert található meg a repertorában, hanem egy olyan gasztroesemény, amely a hagyományos csülökpörkölt köré fonódik, valamint egy olyan kulturális esemény, amely a Jókai Színház részvételével, fantasztikus előadásokkal van fűszerezve - tette hozzá.

 

A Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé gasztronómiai házigazdája, Prohászka Béla

 



Prohászka Béla, a rendezvény gasztronómiai házigazdája főként a csülkös főzőversenyekről beszélt interjújában, hiszen mint az utóbbi években, most is a szakértő zsűriben találkozhattunk vele.


 

Fekete Péter, a Békéscsabai Jókai Színház igazgatója

 



Fekete Péter, a Békéscsabai Jókai Színház igazgatója szerint, ahol nagy tömegben vannak emberek, oda ki kell menni a színháznak is, utalva a régi vásári komédiásokra. "Feladatunk, hogy megszólítsuk az embereket, hiszen így a színházba is becsábíthatjuk őket" - véli az igazgató.

 

MCOnet