A magyar értékek a GDP növekedés egyik legfontosabb tartalékai - interjú Dr. Pesti Imrével

A Magyar Nemzeti Hungarikumok és Értékek Szövetségének elnöke, Dr. Pesti Imre szerint a szövetség egyik legfontosabb feladata a magyar értékek összegyűjtése, hogy a gazdaság növekedéséhez hozzájárulhassanak.

 

Interjú a Magyar Nemzeti Hungarikumok és Értékek Szövetségének elnökével, Dr. Pesti Imrével

 


A Magyar Nemzeti Hungarikumok és Értékek Szövetségének elnöke, Dr. Pesti ImreMagyarországnak elévülhetetlen szerepe van abban, ami a XX. században a világban történt. Ezek az értékek pedig ma is jelen vannak Magyarországon, csak az elmúlt időszakban "elfelejtettük" összegyűjteni őket... A magyar értékek összegyűjtése, megkeresése, föltalálása a Magyar Nemzeti Hungarikumok és Értékek Szövetségének egyik első számú feladata. A Hungarikum Bizottságnak pedig az, hogy hungarikummá nyilvánítsa az arra érdemes értékeket.

Feladatunk, hogy a nemzeti értékeket, hungarikumokat a világ számára hozzáférhetővé tegyük és így olyan értékekké váljanak, amelyek megjelennek a világban, gazdasági értékké váljanak, munkahelyeket teremtsenek. A Magyar Nemzeti Hungarikumok és Értékek Szövetségének legfontosabb feladata, hogy mindent megtegyen annak érdekében, hogy a magyar értékek a magyar DGP-hez, a magyar nemzet felemelkedéséhez hozzájáruljanak.

 

MCOnet