A Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé a helyi értéket előállító ember ünnepe - interjú Domokos László ÁSZ elnökkel

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke, a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé fővédnöke a budapesti sajtótájékoztatót követően adott interjút munkatársunknak.

Interjú Domokos Lászlóval, a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé fővédnökével

 


"A fesztivál Magyarországon a földből élő ember, a kétkezi, helyi értéket előállító ember ünnepe.  Nem lehet ma már csak úgy dolgozni, hogy nem tudjuk, ki a vevőnk. A fesztivál pedig egy nagyon jó alkalom arra, hogy közvetlenül visszajelezzen, mi éppen a trend. De a fogyasztó is megismerheti a hazai sört, a hazai csülköt, a hazai szakácsok teljesítményét... Ezért hossző ideje támogatom a hasonló jellegű rendezvényeket - így a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádét is -, hiszen egy hozzáadott értéket képviselnek és ezzel Magyarország boldogulását is segítjük" - nyilatkozta a fővédnök.

 

Domokos László az Állami Számvevőszék elnökeként is véleményezte a rendezvényt

 

 

Az Állami Számvevőszék elnökeként elmondta:  minden olyan, amiben innováció, fejlődés van, az közérdek. Ezért nem meglepő,  hogy a Költségvetési Tanács tagjaként is - aki azért felel, hogy egyre jobban fejlődjön a gazdaság Magyarországon - a támogató magatartással fel tudja hívni a figyelmet az adott rendezvényre, ahol még az ÁSz elnöke is nyakkendő nélkül, kötetlenül jól tudja magát érezni.

 

Dokomos László egykori Békés megyei elnökként is nyilatkozott

 

 

Emlékeztetett, a fesztivál elindulása idején még Békés megyei elnökként is támogatta a rendezvényt és fontosnak tartották, hogy bemutathassák a helyi értékeket és annak a nagyon sok szorgalmas embernek a munkáját, akik itt tevékenykednek és valaminek a "tudói". Korán felismerték azt is, hogy a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé a megye-, sőt országhatárokon túlról is vonzza az érdeklődőket, és a jó oldalát mutatja be a térségnek.

 

MCOnet