Prémium magyar termékeket népszerűsítenek Kínában

Prémium magyar termékeket népszerűsítenek Kínában
Az első Kínai Nemzetközi Import Expón egy 90 négyzetméteres agrárpavilonnal és látványkonyhával népszerűsíti a magyar élelmiszereket az Agrármarketing Centrum.
Az Agrármarketing Centrum küldetésének tekinti, hogy minél szélesebb körben megszerettesse és népszerűsítse az egészséges, ízletes, nemzeti tradícióinkhoz hű, környezettudatos technológiával készített, kiváló minőségű magyar termékeket. Kína hatalmas piacot jelent a magyar agrár- és élelmiszeripar számára, hiszen Kína Magyarország 10. legfontosabb kereskedelmi partnere - mondta el Ondré Péter, az AMC ügyvezető igazgatója.


Prémium magyar termékeket népszerűsítenek Kínában
Egy 90 négyzetméteres agrárpavilonnal és látványkonyhával népszerűsíti a magyar élelmiszereket


Orbán Viktor miniszterelnök, valamint a magyar kormány delegációja részvételével nyitották meg Sanghajban a Kínai Nemzetközi Import Expo Magyar Országpavilonját november 6-án. A nagyszabású kiállításnak Európából Németország és Nagy-Britannia mellett Magyarország az egyik díszvendége. Magyarország a rendezvényen arra törekszik, hogy a kínai piacon pozícionálja a járműipari, az innovációs, az agrár- és élelmiszeripari termékeket és szolgáltatásokat, valamint, hogy az országot, mint turisztikai és befektetési célországot mutassa be a nemzeti pavilonban.


MTI/T.D.