Interjú Pap Krisztiánnal, a Hungarikum Hétvége szervezőjével

A Hungarikum Hétvégét 2014. július 24-27. között szervezi a Magyar Ízek Alapítvány a Budai Várban. Pap Krisztián alapító interjú adott a Magyar Nemzeti Hungarikumok és Értékek Szövetségének a rendezvény kapcsán.

 

 

Interjú Pap Krisztiánnal, a Hungarikum Hétvége szervezőjével

 


A Hungarikum Hétvége egy kulturális és gasztronómiai fesztivál Magyarország nemzeti értékeinek bemutatására. "Elsőként építhettünk fel egy ilyen nemes kezdeményezés során egy rendezvényt, amelynek során bemutathatjuk mind a 41 hungarikumot kompromisszumok és hiány nélkül. Úgy látjuk, hogy ilyen még nem volt az országban! - nyilatozta Pap Krisztián a Magyar Ízek Alapítvány alapítója.

 

 Hungarikum Hétvége

Hungarikum Hétvége: Mind a 41 hungarikum egy helyen!





"A Kézműves Magyar Ízek Vására elnevezésű rendezvénysorozatot szervezzük immár 4. éve, ezen a vonalon haladunk tovább, de szeretnénk minden évben legalább egy Hungarikum Hétvégét is rendezni - mondta Pap Krisztián, aki bejelentette: regionálisan, kistérségekben, a megyeszékhelyeken is szeretnék bemutatni a hungarikumokat.  Hozzátette: szeretnék modernizálni a hungarikumok üzenetét és azt elérni, hogy divatos legyen magyar pálinkát, tokaji bort vagy éppen szalámit fogyasztani és ismerni Puskás Ferenc életművét.

 

MCOnet