A csülök egy magyar csoda - interjú Acsay Lajossal az MNHSZ Élelmiszer előállítók és gyártók szakmai szervezetének vezetőjével

Acsay Lajos, a Magyar Nemzeti Hungarikumok és Értékek Szövetsége (MNHSZ) Élelmiszer előállítók és gyártók szakmai szervezetének vezetőjeként nyilatkozott a 2014-es Csabai Sörfesztivál és Csülökparádén.

 

Interjú Acsay Lajossal az MNHSZ Élelmiszer előállítók és gyártók szakmai szervezetének vezetőjével

 


A Magyar Nemzeti Hungarikumok és Értékek Szövetsége (MNHSZ) úgy gondolja, hogy ez a fesztivál egy hatalmas lehetőség az itt felvonuló termelőknek, mivel megmérettetik magukat. Hiszünk abban, hogy a mai világban, a mai kereskedelmi helyzetben kizárólag csak a kiváló és egyedi termékek érvényesülhetnek.

 

Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé,

 

A csülök egy magyar csoda - véli Acsay Lajos, a Magyar Nemzeti Hungarikumok és Értékek Szövetsége (MNHSZ) Élelmiszer előállítók és gyártók szakmai szervezetének vezetője





A tapasztalás és az összehasonlítás nagyon fontos a szövetség szerint.  A  Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé már nem nemzeti fesztivál, hanem nemzetközi, hiszen Romániából, Szlovákiából és szerte a környező országokból is érkeznek látogatók a rendezvényre. Ezért azt is mondhatjuk, hogy az itt felvonuló termelők a nemzetközi piacon is megmérettetnek - mondta Acsay Lajos, az MNHSZ Élelmiszer-nyersanyagok és Termékfeldolgozó Iparág Koordinációját (ÉTIK) ellátó szakterület vezetője.

 

MCOnet