A Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé színvonala átlag fölötti - interjú Bora Imre főszervezővel

Bora Imre, a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé főszervezője a budapesti sajtótájékoztatón kiemelte: az idei főzőverseny a Magyar Konyha támogatásával fog megvalósulni, a nevezők között pedig több ismert személyiség is lesz.

 

Interjú Bora Imrével, a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé főszervezőjével



Interjújában azt is elmondta, az elmúlt években egy olyan kísérőrendezvényt szerettek volna kifejleszteni, amely méltó a fesztivál rangjához. Ez pedig a Kárpát-medence Nemzeti Értékei és Hungarikumai Kiállítás és Vásár nevet kapta. Emellett a kultúra is fontos részét képezi a rendezvénynek, immár második éve igazi kulturális kavalkád várja a látogatókat a fesztiválon.

 

Bora Imre

 

Bora Imre, a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé főszervezője a rendezvény budapesti sajtótájékoztatóján




Bora Imre szerint az is fontos, hogy az a sokfajta sörkülönlegesség, amely megkóstolható lesz a rendezvényen, milyen módon jelenik meg (pl. hűtött üvegpohárban). Büszke arra, hogy olyan színvonallal találkozhatnak a Békéscsabára látogatók, amely nem minden szabadtéri fesztiválra jellemző. Erre mindig is nagy hangsúlyt fektettek, hiszen fontos számukra, hogy a kilátogatók jól érezzék magukat és vigyék el a város, a megye jó hírét.

 

MCOnet